• Banner_K26New
  • I-Keybox_Banner
  • H3000-Banner
  • about-us-16

Sugeng Rawuh

Perusahaan Kita!

Beijing Landwell Electron Technology Co., Ltd. melu R&D, penjualan lan layanan Sistem Manajemen Kunci Cerdas RFID lan Sistem Tur Penjaga wiwit taun 1999. Dina iki kita dadi merek terkenal ing bidang sistem manajemen kunci cerdas lan tur penjaga sistem Kita ngupayakake kerja sama karo luwih akeh pelanggan lan nyedhiyakake awake dhewe kanggo nggawe produk lan solusi sing apik kanggo ngatur kunci lan aset.

Landwell tetep cocog karo syarat lan kebutuhan pelanggan saben wektu. Luwih saka 100.000 pangguna ing saindenging jagad nggunakake produk kanthi aman saben dina. Nganti saiki, produk lan layanan kita disebar ing saindenging jagad kayata Amerika, Inggris, Prancis, Jerman, Kanada, Meksiko, Italia, Polandia, Turki, Malaysia, Singapura, Jepang lan Dubai.

Ndeleng Kabeh

Produk sing Ditampilake

Pencocokan warna sing dipersonalisasi, sampeyan bakal tresna nalika sampeyan ndeleng dhisik

Macem-macem warna tema bisa diganti sakarepe dhewe, integrasi sampurna saka macem-macem gaya