Sistem manajemen Key cerdas A-180E Kanthi Konektor USB

Katrangan singkat:

A-180E nyedhiyakake organisasi sampurna 18 tombol lan barang regane cilik kanggo perusahaan sampeyan. Mung pangguna resmi sing duwe akses menyang tombol kanthi setelan otoritas. Apa maneh, pangguna resmi ngidentifikasi awake dhewe (sajrone wektu tartamtu) liwat kertu pangguna, sandhi lan bekas driji ing terminal. Kabeh rincian kayata njupuk lan bali tombol bakal bisa dideleng ing macem-macem laporan.


  • Jeneng Produk: Sistem Manajemen Kunci
  • Modul Produk: A-180E
  • Ukuran: 500mm × 400mm × 180mm
  • Bobot: 17KG
  • Kunci: 18
  • Platform Sistem: Android
  • CPU: 4-ARM CortexTM-A7, jam 1,2GHz
  • Layar: 7 "layar tutul tampilan lengkap
  • Kapasitas Memori: RAM standar 1GB + ROM 8GB
  • Sumber Daya: 220V
  • Suhu Makarya: 2-40 ℃
  • Detail Produk

    Tag Produk

    * 18 iFobs sing bisa diupgrade, kuat, umur dawa kanthi cincin tombol aman lan tag RFID
    * Ora perlu segel ekstra ing antarane tombol lan fob
    * Pangguna kanthi akses tartamtu menyang tombol tartamtu, admin ngatur panguwasa utama kayata pangguna pangguna lan menehi akses
    * Log acara
    * Signalisasi anané kunci sing dawa
    * Fungsi multibahasa
    * Layar sentuh Android lan sistem nggabungake audit, nelusuri lan nglaporake tombol utawa tombol ing endi laporan bisa diekspor liwat konektor USB
    * Alarm langsung kanggo njupuk utawa bali tombol sing kasep, kanthi lampu LED peringatan abang ing slot tombol lan audio relatif;
    * Ngeculake tombol darurat
    * Deteksi mbukak lawang
    * Panel kontrol tutul 7 "

    H807e8de9ecf2489b967955618250b37fw

    Sistem Manajemen Kunci Cerdas LANDWELL nyedhiyakake organisasi sing sampurna kanggo sawetara tombol lan barang-barang sing regane cilik kanggo perusahaan sampeyan.

    Mung pangguna resmi sing duwe akses menyang tombol kanthi setelan otoritas. Apa maneh, pangguna resmi ngidentifikasi awake dhewe (sajrone wektu tartamtu) liwat kertu pangguna, sandhi lan bekas driji ingLANDWEL terminal. Kabeh rincian kayata njupuk lan bali tombol bakal bisa dideleng ing macem-macem laporan.

    Verifikasi bekas driji multi-identifikasi sing unik
    RFID canggih sing kondhang, dadi otomatis
    Gampang dioperasikake
    Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman
    Nganggo CPU independen lan multi-node, nggawe tombol njupuk & bali luwih gampang
    Lacak kunci otomatis sing unik
    Tombol dikontrol liwat piranti keras lan piranti lunak
    Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh
    Lali tombol
    Lali kunci ki endi?
    Penjaga tombol lagi tugas apa ora?
    Bingung karo tombol pangguna?
    Kesalahan njupuk tombol nalika ora kerja.
    Apa sampeyan isih nggunakake cara manajemen tradisional kanthi mlebu utawa njupuk tombol sajrone kerja?
    Gawe kunci lan aset sampeyan luwih aman yen digunakake

    ☆ Lindhungi tombol lan aset sampeyan
    Sistem manajemen kunci sing cerdas bisa njamin keamanan aset pangguna, sing ora bisa digunakake tanpa kuoso.

    ☆ Kontrol akses
    Sampeyan bisa mutusake sapa sing bisa nggunakake aset ing wektu tartamtu.

    ☆ Akuntabilitas
    Kabeh operasi direkam lan pangguna njupuk tanggung jawab kanggo keamanan aset.

    ☆ Nyuda wektu risak
    Simpen tombol sing paling sampeyan butuhake, lan jupukna kapan wae, ing endi wae

    ☆ Koleksi data penting
    Informasi panggunaan direkam kanggo saben pangguna lan aset, lan ngasilake laporan kanggo aset sing terkenal.

    ☆ Percepatan pembangunan
    Iki bisa nyuda biaya manajemen lan nyedhiyakake kontrol optimal kanggo proses penting.

    H4b8027920e1c47b09ce02573cd78a0c4y 5351cb85-c3d3-495b-a46d-23cd848e1b30 959569fe-6d65-43f3-a685-dc7283406986 ba7415f4-84ef-4457-aa05-498a83af41c7 16c4ceec-4c85-4e6e-90b4-ea542ec54257 24fb3c42-9a7b-49cc-bf51-9426bd8098f1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan