Beijing Landwell Electron Technology Co., Ltd.

Kanthi modal terdaftar 20 yuta, Landwell didegake ing Beijing ing taun 1999 lan nutupi area kantor 5000 meter persegi. Iki minangka merek terkenal ing industri keamanan lan wakil ketua Asosiasi Keamanan China. Ing tahap awal, LANDWELL dikembangake kanthi cepet gumantung karo inovasi lan nggawe hak kekayaan intelektual lan merek independen "Landwell" produk identifikasi seluler. Mbangun Sistem Tur Pengawal paling gedhe lan Sistem Manajemen Kunci Cerdas kanthi perusahaan teknologi tinggi lan terkemuka kanthi R&D, produksi, penjualan lan sawise adol. Wiwit taun 2003 landwell wis nggawe cabang lan kantor ing saindenging negara, ing Shanghai, Shenzhen, Nanjing, Hangzhou, Wuhan,

Changsha, Zhengzhou, Xi'an, Chengdu, Yantai, Shenyang, Xinjiang lsp, loro pusat R&D lan siji pusat perangkat lunak. Miturut survey statistik dening media ing lapangan, produk Landwell ing pasar lan teknologi ing lapangan wis dadi No.1 suwene taun ing Tiongkok lan uga peringkat paling dhuwur ing saindenging jagad. Produk kalebu patroli pengawal keamanan, sistem patroli cerdas, sistem patroli industri, sistem manajemen kunci cerdas, kontrol akses pembuluh darah tinggi, produk rumah tangga anti-pencurian cerdas. Kanthi macem-macem jinis produk lan teknologi paling anyar, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Jerman, Inggris, Prancis, Rusia, Jepang, Brasil, Singapura, Afrika Selatan, Polandia, Korea Selatan lan liya-liyane .

Kauntungan Panguwasa

Wiwit taun 1999, Landwell duwe sejarah pangembangan 16 taun; Kadhaptar minangka salah sawijining unit penyusunan "Sistem Industri Standar Tour Tour",
Wakil ketua Asosiasi Keamanan China Perusahaan sing misuwur ing bidang identifikasi otomatis.

Kauntungan Skala

Perusahaan sing duwe pengaruh karo Hak Ndhuwur Sistem Tur Pengawal;

Kauntungan Brand

Merek keamanan sing misuwur ing China.
Pilihan pertama sistem patroli keamanan, sistem manajemen kunci cerdas;

Kauntungan Budaya

Adhedhasar kejujuran: perusahaan sing tetep adhedhasar kapercayan.
Kanthi tulus kanggo masarakat: iku minangka kautaman manungsa, dhasar bisnis. Kita kabeh negesake supaya nggatekake kapercayan lan njaga kapercayan marang para kolega, kolega. Dhuwit regane larang, nanging kapercayane luwih dhuwur.