Cilik

  • Hospital solution hospital key management system
    Wektu kiriman: Dec-14-2020

    Saiki, apotek lan bangsal rumah sakit durung nggatekake manajemen obat. Obat-obatan kasebut ora diklasifikasikake lan disimpen sing ora bisa nemokake wong sing tanggung jawab; personel manajemen kunci area panyimpenan obat mbukak lawang sakarepe kanggo njaluk obat ...Waca liyane »

  • Typical application case of Intelligent Key Management Cabinet
    Wektu kiriman: Nov-25-2020

    Kasus aplikasi khas Kabinet Manajemen Kunci Cerdas ——Jin Bei Group Co., Ltd. Ing Kamboja Informasi Umum Jeneng Perusahaan: Jinbei Group Co., Ltd. Alamat: Provinsi Sihanouk, ...Waca liyane »

  • Vehicle Solutions – Education industry
    Wektu kiriman: Nov-25-2020

    Universitas lan institusi pendhidhikan sing luwih akeh kudu nyedhiyakake layanan sing bisa diukur lan efektif kanggo staf lan siswa. Universitas lan institusi pendhidhikan Organisasi perawatan kesehatan ing institusi pendhidhikan kena tekanan terus ...Waca liyane »

  • High-end hotel solutions
    Wektu kiriman: Nov-25-2020

    Epidemi korona taun iki nggawa pengaruh gedhe kanggo industri pariwisata lan pameran global, utamane industri hotel. Manajer hotel menghadapi masalah keamanan, cara nambah efisiensi operasional hotel lan ing wektu sing padha menehi komisi ...Waca liyane »

  • Office Solutions for Small and medium-sized Enterprises
    Wektu kiriman: Nov-25-2020

    Perusahaan utawa perusahaan biasane duwe macem-macem departemen bisnis, kayata Departemen Administrasi, Departemen Keuangan, Departemen Operasi lan Pangopènan, Fleet Logistik lan Departemen Keamanan. Uga ana akeh ruangan kantor kayata Kantor, Ruang Rapat, Recep ...Waca liyane »