FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa kabinet kunci seri K-Longest ngidini ngganti basa piranti lunak?

Nggih Saiki seri K-Longest ndhukung basa Inggris, Prancis, Jerman, Rusia, lan Polandia. Pangguna bisa ngganti basa ing setelan piranti lunak.

Pira cathetan sing bisa disimpen ing kabinet kunci seri K-Longest? Pira pangguna sing bisa ndaftar?

Ora ana watesan. Intine, seri K-Longest ora duwe watesan babagan jumlah data lan pangguna.

Apa pangguna bisa ngganti sandhi?

Ya, sawise mlebu, pangguna bisa ngganti tembung sandhi ing "Kaca saya".

Apa kabinet kunci seri K-Longest bisa dikontrol saka kadohan?

Ya, versi Jaringan ndhukung reservasi jarak jauh, aplikasi, persetujuan, laporan pitakon lan operasi liyane.

Pira sidik jari sing bisa didaftar ing kabinet kunci seri K-Longest?

Telung bekas driji bisa didaftar ing driji sing padha utawa ing driji sing beda.

Apa frekuensi RFID label utama?

125KHz

Apa spesifikasi baterai siyaga kanggo A-180E?

Dc 12V, paling ora 3500mA, kapasitas batere luwih gedhe kabinet kunci bakal bisa digunakake luwih dawa.

Napa lampu komunikasi jaringan durung urip?

Priksa manawa modul kertu jaringan bisa digunakake kanthi normal; Priksa manawa nomer port ing setelan DATABASE TCP / IP bener; Verifikasi tingkat Baud lan Server IP; Ganti motherboard hardware lan modul kertu jaringan kanggo mriksa manawa hardware duwe masalah; Priksa manawa kabel kasebut longgar utawa ora dipasang.

Pengin kerja sama kita?