H2000 Jaringan Kabinet pelacak kunci elektronik

Katrangan singkat:

H2000 bisa njamin keamanan aset pangguna, njaga tombol sing paling sampeyan butuhake, lan njupuk kapan wae, ing endi wae

ora bisa digunakake tanpa ijin lan bisa mutusake sapa sing nggunakake aset ing wektu tartamtu. Nyuda biaya manajemen lan nyedhiyakake kontrol optimal kanggo proses penting.


  • Bahan: Baja Lembar & Dilapisi Daya
  • Ukuran: 250 x 500 x 140 mm
  • Bobot: 13,5 kg
  • Suhu operasi: 2 ℃ - 40 ℃
  • Kebutuhan Daya: 12V, 5A
  • Pilihan lawang: Lawang Acryic / Metal
  • Jinis KeySlot: RFID
  • Detail Produk

    Tag Produk

    H75265c73a7124563a23e2ea9d5b66dedv H8cc8a97e0c984695af66b305b8baf344x

    Kabinet Kunci

    Materi

    Baja Lembar & Dilapisi Daya

    Ukuran

    250 x 500 x 140 mm

    Bobot

    13,5 kg

    Suhu Operasi

    2 ℃ - 40 ℃

    Kebutuhan Daya

    12V, 5A

    Pilihan lawang

    Lawang Acryic / Metal

    Jinis KeySlot

    RFID

    RFID KeyTag

    Materi

    PVC

    Frekuensi

    125 Khz

    Dawane

    63,60 mm

    Diameter Dering KeyTag

    28,50 mm

    Materi Cincin KeyTag

    Baja tahan karat

    Kontrol Terminal

    Frekuensi Reader Card

    125 Khz / 13.56 Mhz (Opsional)

    Papan tombol

    Angka Arab

    Tampilan

    LCD

    Bahan Perumahan

    ABS

    Suhu Operasi

    -10 ℃ - 80 ℃

    Kelas Perlindhungan

    IP20

    Database

    9999 Tombol & 1000 Pangguna

    Operasi

    Offline

    Ukuran

    135 x 45 x 240 mm

    Piranti Lunak Manajemen

    Kebutuhan Operasi

    Versi Windows XP utawa luwih dhuwur

    Database

    Versi SQL Server 2012 utawa luwih dhuwur

    Komunikasi

    TCP / IP

    Ukuran

      H3000 Smart Mini Key Management System

    Sistem Manajemen Kunci Cerdas LANDWELL nyedhiyakake organisasi sing sampurna kanggo sawetara tombol lan barang-barang sing regane cilik kanggo perusahaan sampeyan.

    Mung pangguna resmi sing duwe akses menyang tombol kanthi setelan otoritas. Apa maneh, pangguna resmi ngidentifikasi awake dhewe (sajrone wektu tartamtu) liwat kertu pangguna, sandhi lan bekas driji ingLANDWEL terminal. Kabeh rincian kayata njupuk lan bali tombol bakal bisa dideleng ing macem-macem laporan.

    Verifikasi bekas driji multi-identifikasi sing unik
    RFID canggih sing kondhang, dadi otomatis
    Gampang dioperasikake
    Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman
    Nganggo CPU independen lan multi-node, nggawe tombol njupuk & bali luwih gampang
    Lacak kunci otomatis sing unik
    Tombol dikontrol liwat piranti keras lan piranti lunak
    Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh
    Lali tombol
    Lali kunci ki endi?
    Penjaga tombol lagi tugas apa ora?
    Bingung karo tombol pangguna?
    Kesalahan njupuk tombol nalika ora kerja.
    Apa sampeyan isih nggunakake cara manajemen tradisional kanthi mlebu utawa njupuk tombol sajrone kerja?
    Gawe kunci lan aset sampeyan luwih aman yen digunakake

    ☆ Lindhungi tombol lan aset sampeyan
    Sistem manajemen kunci sing cerdas bisa njamin keamanan aset pangguna, sing ora bisa digunakake tanpa kuoso.

    ☆ Kontrol akses
    Sampeyan bisa mutusake sapa sing bisa nggunakake aset ing wektu tartamtu.

    ☆ Akuntabilitas
    Kabeh operasi direkam lan pangguna njupuk tanggung jawab kanggo keamanan aset.

    ☆ Nyuda wektu risak
    Simpen tombol sing paling sampeyan butuhake, lan jupukna kapan wae, ing endi wae

    ☆ Koleksi data penting
    Informasi panggunaan direkam kanggo saben pangguna lan aset, lan ngasilake laporan kanggo aset sing terkenal.

    ☆ Percepatan pembangunan
    Iki bisa nyuda biaya manajemen lan nyedhiyakake kontrol optimal kanggo proses penting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan