Kabinet keamanan piranti kontrol Android 0.2000

Katrangan singkat:

Sistem manajemen kunci cerdas Landewell nggunakake teknologi RFID modern kanggo mbantu sampeyan ngatur kunci lan barang-barang berharga saben dina kanthi cerdas.

• Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

• Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

• Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

• Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

• Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh


Detail Produk

Tag Produk

Kabinet Kunci

Materi

Baja Lembar & Dilapisi Daya

Ukuran

250 x 500 x 140 mm

Bobot

13,5 kg

Suhu Operasi

2 ℃ - 40 ℃

Kebutuhan Daya

12V, 5A

Pilihan lawang

Lawang Acryic / Metal

Jinis KeySlot

RFID

RFID KeyTag

Materi

PVC

Frekuensi

125 Khz

Dawane

63,60 mm

Diameter Dering KeyTag

28,50 mm

Materi Cincin KeyTag

Baja tahan karat

Kontrol Terminal

Frekuensi Reader Card

125 Khz / 13.56 Mhz (Opsional)

Papan tombol

Angka Arab

Tampilan

LCD

Bahan Perumahan

ABS

Suhu Operasi

-10 ℃ - 80 ℃

Kelas Perlindhungan

IP20

Database

9999 Tombol & 1000 Pangguna

Operasi

Offline

Ukuran

135 x 45 x 240 mm

Piranti Lunak Manajemen

Kebutuhan Operasi

Versi Windows XP utawa luwih dhuwur

Database

Versi SQL Server 2012 utawa luwih dhuwur

Komunikasi

TCP / IP

Ukuran

  H3000 Smart Mini Key Management System

H5947092f631f4ca288baaae2981edbb2Q Hbf11619ffe2e4daeb626eb63626bcc038 a8c8f926-f2a2-401c-a44b-a943aa10b041

343e67d5-8baf-4041-a8f3-dde1ea5528c7

Sistem Manajemen Kunci Cerdas LANDWELL nyedhiyakake organisasi sing sampurna kanggo sawetara tombol lan barang-barang sing regane cilik kanggo perusahaan sampeyan.

Mung pangguna resmi sing duwe akses menyang tombol kanthi setelan otoritas. Apa maneh, pangguna resmi ngidentifikasi awake dhewe (sajrone wektu tartamtu) liwat kertu pangguna, sandhi lan bekas driji ingLANDWEL terminal. Kabeh rincian kayata njupuk lan bali tombol bakal bisa dideleng ing macem-macem laporan.

Verifikasi bekas driji multi-identifikasi sing unik
RFID canggih sing kondhang, dadi otomatis
Gampang dioperasikake
Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman
Nganggo CPU independen lan multi-node, nggawe tombol njupuk & bali luwih gampang
Lacak kunci otomatis sing unik
Tombol dikontrol liwat piranti keras lan piranti lunak
Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh
Lali tombol
Lali kunci ki endi?
Penjaga tombol lagi tugas apa ora?
Bingung karo tombol pangguna?
Kesalahan njupuk tombol nalika ora kerja.
Apa sampeyan isih nggunakake cara manajemen tradisional kanthi mlebu utawa njupuk tombol sajrone kerja?
Gawe kunci lan aset sampeyan luwih aman yen digunakake

☆ Lindhungi tombol lan aset sampeyan
Sistem manajemen kunci sing cerdas bisa njamin keamanan aset pangguna, sing ora bisa digunakake tanpa kuoso.

☆ Kontrol akses
Sampeyan bisa mutusake sapa sing bisa nggunakake aset ing wektu tartamtu.

☆ Akuntabilitas
Kabeh operasi direkam lan pangguna njupuk tanggung jawab kanggo keamanan aset.

☆ Nyuda wektu risak
Simpen tombol sing paling sampeyan butuhake, lan jupukna kapan wae, ing endi wae

☆ Koleksi data penting
Informasi panggunaan direkam kanggo saben pangguna lan aset, lan ngasilake laporan kanggo aset sing terkenal.

☆ Percepatan pembangunan
Iki bisa nyuda biaya manajemen lan nyedhiyakake kontrol optimal kanggo proses penting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan