i-keybox-48 Kabinet Kunci Keamanan Penjualan Panas

Katrangan singkat:

Kothak Sistem Manajemen Aman sing Dipasang ing Landewell Wall Aman bisa njamin keamanan aset pangguna, sing ora bisa digunakake tanpa ijin. Kabeh operasi direkam lan pangguna njupuk tanggung jawab kanggo keamanan aset.

• Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

• Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

• Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

• Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

• Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh


Detail Produk

Tag Produk

i-keybox

Keamanan kanggo tombol sampeyan

 

Lindhungi tombol nalika ngontrol akses menyang wilayah kritis lan obyek sing regane dhuwur. Yen kunci dikelola kanthi luwih apik, aset sampeyan bakal luwih aman tinimbang sadurunge.

IMG_27871

Parameter

Kabinet Kunci

Materi

Baja Lembar & Dilapisi Daya

Ukuran

793 x 640 x 200 mm

Bobot

35,5 kg

Suhu Operasi

2 ℃ - 40 ℃

Kebutuhan Daya

12V, 5A

Pilihan lawang

Lawang Acryic / Metal

Jinis KeySlot

RFID

RFID KeyTag

Materi

PVC

Frekuensi

125 Khz

Dawane

63,60 mm

Diameter Dering KeyTag

28,50 mm

Materi Cincin KeyTag

Baja tahan karat

Kontrol Terminal

Frekuensi Reader Card

125 Khz / 13.56 Mhz (Opsional)

Papan tombol

Angka Arab

Tampilan

LCD

Bahan Perumahan

ABS

Suhu Operasi

-10 ℃ - 80 ℃

Kelas Perlindhungan

IP20

Database

9999 Tombol & 1000 Pangguna

Operasi

Offline

Ukuran

135 x 45 x 240 mm

Piranti Lunak Manajemen

Kebutuhan Operasi

Versi Windows XP utawa luwih dhuwur

Database

Versi SQL Server 2012 utawa luwih dhuwur

Komunikasi

TCP / IP

Ukuran

 i-key box 48

 Presentasi:

Sistem manajemen cerdas kanthi teknologi modern kanggo ngatur Kunci saben dina lan barang-barang berharga. Sampeyan bisa nglacak status saben tombol kanthi tepat supaya kabeh tombol bisa diatur kanthi cerdas. Iki minangka cara sing apik kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah manajemen kunci. Saka opsi panyimpenan sing aman nganti kontrol level perusahaan saka piranti sing larang utawa sensitif, nyedhiyakake cara sing intuisi lan kuat kanggo ngatur, nglacak lan nglaporake panggunaan aset sing paling penting.

Spesifikasi:

Produk

 Sistem Manajemen Kunci

Model 

kothak tombol 48

Akses

Sandhi, kertu RFID, pangenalan wajah

Sistem terminal

Android 

Sertifikat

CE, FCC, ISO9001, BV, TUV

Materi

Baja Sheet

Ukuran (mm) 

790x640x230mm

Jas cat

Dilapisi bubuk

Jumlah Slot Key

48 tombol

Frekuensi Tag Kunci

125kHz

Materi Tag Utama

PVC

Bobot Nett

36 KG

Kebutuhan Daya

220V 5A

Suhu Operasi

2-40 ℃

Fitur

1. Akses nganggo tembung sandhi, bekas driji, lan kertu akses RFID gampang dijupuk lan tombol bali.
2. Manajemen otorisasi lan kanthi otomatis ngasilake cathetan pick up, nyuda resiko lan biaya manajemen, nambah efisiensi kerja.
3. Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman.
4. Tombol dikendhaleni liwat piranti keras lan piranti lunak, gampang dioperasikake.
5. Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh.
6. Nganggo CPU lan Lampu kilat independen, arsitektur bus adhedhasar desain, tampilan apik lan kurang nggunakake ruangan.

Setelan ijin

Wong sing ora duwe idin ora bisa ngakses tombol kasebut.
Saben tombol mung tanggung jawab pangguna sah.
Iki tegese kurang kapitunan kunci lan ora sengaja ilang properti.

24 Jam

Pangguna sing sah bisa njupuk lan njupuk tombol sawayah-wayah, tegese biaya tenaga kerja luwih sithik lan katergantungan sing luwih murah. Kanthi mriksa riwayat akses, sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake manajemen kunci.

Wektu nyata

Sistem kasebut kanthi otomatis nyathet panggunaan kunci kanthi nyata, nyediakake cathetan akses lan laporan. Kanthi mriksa riwayat akses, sampeyan bisa entuk informasi paling anyar.

Kompatibel karo sistem

Sistem kasebut kompatibel lan bisa dilebokake ing kontrol akses perusahaan, ngawasi, rawuh, ERP lan sistem liyane kanggo nggayuh jaringan sistem.

Manajemen jarak jauh

Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur tombol nganggo piranti lunak sistem lan nyetel idin adoh saka pangguna. Kontrol lan pitakon online mbantu nyuda biaya lan nambah efisiensi.

Desain modular

Sistem Manajemen Kunci Landwell bisa dadi standar utawa dirancang supaya cocog karo kabutuhane pelanggan sing beda-beda. Modul kunci lan modul panyimpenan bisa digabung karo siji sistem.

IMG_27871

i-Keybox

 

Model

Posisi utama

L / W / H (mm)

i-Keybox 8

8

640/310/208

i-Keybox 24

24

793/640/208

i-Keybox 48

48

793/640/208

i-Keybox 64

64

793/780/208

i-Keybox 100

100

850/1820/400

i-Keybox 200

200

850/1820/400

IMG_27871

IMG_27871


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan