Sistem Manajemen Kunci Cerdas paling dawa

Katrangan singkat:

keylongest minangka sistem manajemen kunci plug-and-play canggih.

Teknologi RFID sing ditrapake digabungake kabeh karo sistem Android, nggabungake 26 tombol uga desain miniaturisasi, saengga luwih cocog digunakake kanggo perusahaan cilik lan menengah.

keylongest dikelola saka layar tutul Android kanthi piranti lunak sing wis diinstal, tombol sing disimpen ing njero slot bisa diakses mung dening pangguna resmi lan jadwal sing wis ditemtokake sing wis diprogram liwat piranti lunak.


Detail Produk

Tag Produk

4

4

Model

4

 

paling dawa

Kabinet kunci kanthi lawang sing padhet lan
piring semprotan cetak kayu


4

 

paling dawa

Kabinet kunci kanthi lawang padhet lan
piring semprotan cetak putih

Fitur

1. 7 "Werna lengkap, Layar tutul
2. Piranti lunak dibangun ing njero sistem Android
3. Pangenalan rai, Akses driji, Pin, lan akses kertu Panganggo menyang saben tombol
4. Solusi Plug & Play dewekan kanthi teknologi RFID adwanced
5. Modul KeySlots sing bisa diganti Modul sing bisa diekspor nganggo USB utawa Email
6. Ndhukung Inggris, Jerman, Prancis, Polandia, Jepang, Rusia
7. Versi dewekan utawa Web (Opsional)

Spesifikasi

Jeneng Produk Sistem Manajemen Kunci
Modul Produk paling dawa
Ukurane 566mm × 380mm × 177mm
Bobot 17KG
Kuncine paling dawa
Platform Sistem Android
CPU 4-inti ARM CortexTM-A7
Layar 7 "layar tutul tampilan lengkap
Kapasitas Memori RAM standar 1GB + ROM 8GB
Pasokan Daya 220V
Suhu Makarya 2-40 ℃

 

Manajemen awan lan remot kontrol (Opsional]

4

paling dawa
Sistem Manajemen Kunci

keylongest minangka sistem manajemen kunci elektro-mekanik, sing gampang solusi plug and play kanggo pangguna, sing bisa nyusahake hawing kanggo ngetutake pandhuan sing bisa dibuwang kanggo instalasi. Saben tombol sing diawasi dipasang ing label tombol.

4

IMG_9074

4

4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan