Kunci Kabinet Panyimpenan paling dawa

Katrangan singkat:

keylongest minangka sistem manajemen kunci cerdas kanthi konsep desain AI, Kanthi Cloud Management, njupuk / bali tombol lan artikel cilik bakal cepet, cerdas, lan trep! Manajemen APP telpon pinter sing trep bisa nggawe reservasi, pitakon, weker, otorisasi lan langkah-langkah penting liyane kanggo tombol;


Detail Produk

Tag Produk

4

4

Model

4

 

paling dawa

Kabinet kunci kanthi lawang sing padhet lan
piring semprotan cetak kayu


4

 

paling dawa

Kabinet kunci kanthi lawang padhet lan
piring semprotan cetak putih

Fitur

1. 7 "Werna lengkap, Layar tutul
2. Piranti lunak dibangun ing njero sistem Android
3. Pangenalan rai, Akses driji, Pin, lan akses kertu Panganggo menyang saben tombol
4. Solusi Plug & Play dewekan kanthi teknologi RFID adwanced
5. Modul KeySlots sing bisa diganti Modul sing bisa diekspor nganggo USB utawa Email
6. Ndhukung Inggris, Jerman, Prancis, Polandia, Jepang, Rusia
7. Versi dewekan utawa Web (Opsional)

Spesifikasi

Jeneng Produk Sistem Manajemen Kunci
Modul Produk paling dawa
Ukurane 566mm × 380mm × 177mm
Bobot 17KG
Kuncine paling dawa
Platform Sistem Android
CPU 4-inti ARM CortexTM-A7
Layar 7 "layar tutul tampilan lengkap
Kapasitas Memori RAM standar 1GB + ROM 8GB
Pasokan Daya 220V
Suhu Makarya 2-40 ℃

 

Manajemen awan lan remot kontrol (Opsional]

4

paling dawa
Sistem Manajemen Kunci

keylongest minangka sistem manajemen kunci elektro-mekanik, sing gampang solusi plug and play kanggo pangguna, sing bisa nyusahake hawing kanggo ngetutake pandhuan sing bisa dibuwang kanggo instalasi. Saben tombol sing diawasi dipasang ing label tombol.

4

IMG_9074

4

4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan