Produk

  • Office & Hotel Self Service Keys Machine with Face ID and Fingerprint

    Mesin Kunci Layanan Diri Kantor & Hotel kanthi Face ID lan Fingerprint

    Pangenalan praupan canggih lan otentikasi pangenalan sidik jari biologis sing bisa digunakake kanggo otentikasi otorisasi siji lan kaping pindho

  • Landwell intelligent key box top security management system cabinet

    Kabinet sistem manajemen keamanan top cerdas Landwell

    Kabinet Manajemen Kunci Cerdas Landewell nganggo Loker wis dirancang kanggo njaga tombol, piranti, utawa instrumen kanthi aman, lan ngatur kanthi cara sing diawasi lan sah. Lemari cerdas iki nggabungake lemari kunci lan loker. Lemari mung bisa dibukak nganggo kertu jarak RFID pribadi (transponder), utawa / lan nganggo kode PIN, utawa / lan kanthi identifikasi sidik jari. Pangguna mung bisa mbukak loker lan mung njupuk tombol sing wis diidini.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni kanthi real-time hardware lan software

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • H3000 Android control device security Cabinet

    Kabinet keamanan piranti kontrol Android 0.2000

    Sistem manajemen kunci cerdas Landewell nggunakake teknologi RFID modern kanggo mbantu sampeyan ngatur kunci lan barang-barang berharga saben dina kanthi cerdas.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • H2000 Network Electronic key tracking Cabinet

    H2000 Jaringan Kabinet pelacak kunci elektronik

    H2000 bisa njamin keamanan aset pangguna, njaga tombol sing paling sampeyan butuhake, lan njupuk kapan wae, ing endi wae

    ora bisa digunakake tanpa ijin lan bisa mutusake sapa sing nggunakake aset ing wektu tartamtu. Nyuda biaya manajemen lan nyedhiyakake kontrol optimal kanggo proses penting.

  • Intelligent Key management System A-180E With USB Connector

    Sistem manajemen Key cerdas A-180E Kanthi Konektor USB

    A-180E nyedhiyakake organisasi sampurna 18 tombol lan barang regane cilik kanggo perusahaan sampeyan. Mung pangguna resmi sing duwe akses menyang tombol kanthi setelan otoritas. Apa maneh, pangguna resmi ngidentifikasi awake dhewe (sajrone wektu tartamtu) liwat kertu pangguna, sandhi lan bekas driji ing terminal. Kabeh rincian kayata njupuk lan bali tombol bakal bisa dideleng ing macem-macem laporan.

  • i-keybox-8 Small Box With Management System And Key

    i-keybox-8 Box Cilik Kanthi Sistem Manajemen Lan Tombol

    Sertifikat Landewell CE Manajemen kunci Kabinet nggunakake teknologi RFID supaya tombol lan aset sampeyan luwih aman kanggo digunakake, Informasi kasebut direkam kanggo saben pangguna lan aset, lan ngasilake laporan kanggo aset sing terkenal.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • i-keybox-16 universal electrical cabinet keys

    i-keybox-16 tombol kabinèt listrik universal

    Kothak Sistem Manajemen Kunci Komersial Landewell nggunakake teknologi RFID sing gampang digunakake. ngrekam panggunaan tombol kanthi akurat (jeneng, jeneng tombol, wektu bali, lan liya-liyane) simpen tombol sing paling sampeyan butuhake, lan jupukna kapan wae, ing endi wae.

    Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh   

  • i-keybox-48 Hot Sales Security Key Holder Cabinet

    i-keybox-48 Kabinet Kunci Keamanan Penjualan Panas

    Kothak Sistem Manajemen Aman sing Dipasang ing Landewell Wall Aman bisa njamin keamanan aset pangguna, sing ora bisa digunakake tanpa ijin. Kabeh operasi direkam lan pangguna njupuk tanggung jawab kanggo keamanan aset.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • i-keybox-64 Most Secure Key Lock cabinet

    i-keybox-64 Kabinet Kunci Kunci Paling Aman

    Kabinet Kunci Landewell Kanthi Sistem Manajemen Digital saka opsi panyimpenan sing aman nganti kontrol level perusahaan saka piranti sing larang utawa sensitif, nyedhiyakake cara sing intuisi lan kuat kanggo ngatur, nglacak lan nglaporake panggunaan aset sing paling penting.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • i-keybox-96 Electronic Key Safe Cabinet

    i-keybox-96 Kabinet Aman Elektronik

    Kabinet Kunci Landewell Kanthi Sistem Manajemen Gabungan bisa didol lan disesuaikan supaya cocog karo kabeh aplikasi. Nggunakake solusi pionir kanggo ngatur bagean sing paling penting ing organisasi apa wae.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • i-keybox-100 digital key safe cabinet

    Kabinet aman i-keybox-100 kunci digital

    Kabinet Kontrol Kunci Elektronik Landewell bisa nglacak status tombol supaya kabeh tombol bisa

    bisa diatur kanthi cerdas. Iki minangka cara sing apik kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah manajemen kunci. nyuda resiko lan biaya manajemen, nambah efisiensi kerja.
    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • i-keybox-200 large key storage cabinet

    i-keybox-200 lemari nyimpen kunci gedhe

    Sistem manajemen kunci cerdas Landewell nggunakake teknologi RFID canggih kanggo mbantu sampeyan ngatur kunci saben dina lan aset larang regane.

    • Teknologi RFID canggih sing kondhang, nggawe sistem kanthi otomatis

    • Kaca PMMA utawa lawang stainless steel supaya tombol luwih aman

    • Mung pangguna resmi sing bisa ngakses tombol sing ditugasake ing wektu tartamtu

    • Tombol dikendhaleni liwat perangkat keras lan piranti lunak realtime

    • Integrasi karo sistem kontrol akses sing paling akeh

  • office dealership key tracking system keylongest

    sistem pelacakan kunci dealer kantor paling dawa

    keylongest minangka sistem manajemen kunci plug-and-play canggih.

    Teknologi RFID sing ditrapake digabungake kabeh karo sistem Android, nggabungake 26 tombol uga desain miniaturisasi, saengga luwih cocog digunakake kanggo perusahaan cilik lan menengah.

    keylongest dikelola saka layar tutul Android kanthi piranti lunak sing wis diinstal, tombol sing disimpen ing njero slot bisa diakses mung dening pangguna resmi lan jadwal sing wis ditemtokake sing wis diprogram liwat piranti lunak.